Des del Mercat continuem fent Cultura, fent Falla.
Esta vesprada ha tingut lloc la XII edició del concurs de música de Cambra, on els 3 grups finalistes han tingut una gran actuació.
El Primer premi, ha sigut compartit per “Takkar Duo”, de percussió, i “Sajara Bass”, quintet de metalls. Takkar Duo ha guanyat també el premi del públic. El grup finalista ha sigut el quintet de vent “Quintet Taffanel”.
Al concurs ha assistit la nostra Fallera Major de l’exercici 2022-2023, Loreto Ríos Petit.
Volem agrair la col·laboració del jurat del Concurs format per Hilario Segòvia, Manolo Pérez i Fede Rocafort. Tampoc volem oblidar-nos de l’excel·lent presentació del Concurs que ha realitzat Marta Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »