Com els últims anys, hem presentat els esbossos dels nostres monuments en l’acte conjunt organitzat per la Federació de Falles d’Especial (FEFASE) que presidix la nostra fallera Mari Carmen Cano. La falla gran tornarà a ser creada pel gran triomfador de 2023, David Sánchez “Llongo”. L’artista de Vilamarxant va guanyar el primer premi a València, Alzira i Cullera i també va fer la millor foguera d’Alacant. El monument amb què somniarem per aconseguir el 15é primer premi duu per títol “No tot tresor és plata i or”.

Descobrirem la història de Jack “Tridente” Malone i Anne “Tormenta” O’Donnell, dos audaços pirates que busquen un tresor més enllà de les riqueses convencionals. En una taverna de mala mort, plena de pintorescos pirates de diverses procedències, Jack i Anne tracen un pla per a descobrir este tresor únic.
En la taverna, es desenvolupa una trama embolicada en intrigues, on cada pirata intenta anticipar-se als moviments de Jack i Anne, mentre l’enigmàtic Calavera busca persuadir a la tavernera per a revelar el secret del tresor.
“NO TOT TRESOR ÉS PLATA I OR” és una història plena de misteris i desafiaments, on cada personatge, còmplice o antagonista, contribueix a teixir una intrigant travessia en este emocionant relat d’aventura pirata per a fer-se amb el tresor en qüestió, que no és de plata ni or… Què serà el que atorga control sobre els vents i marees?
Vos esperem per a descobrir-ho el mes de març en el Mercat!

El nou artista infantil és Manuel Rubio que presentà el projecte Ushuaia.

Fa molt de temps, en la Terra de Foc, un racó màgic en el sud del continent Americà, quatre éssers elementals van descendir per a donar forma a USHUAIA:
Ignis, el Senyor del Foc, Aqua, la Dama de l’Aigua, Zephyrus, l’Amo de l’Aire, Terrae, la Mare de la Terra van combinar les seues energies per a crear un equilibri únic en USHUAIA, la Terra de Foc.
Els quatre van treballar en harmonia, deixant després de sí un lloc de sorprenent bellesa.
USHUAIA, La Terra de Foc es va convertir així en una joia del sud, un lloc on el foc, l’aigua, l’aire i la terra convergeixen en perfecta harmonia, creant un paisatge que reflecteix la màgia de la col·laboració elemental i la creació d’un món únic i equilibrat.
FotosVídeo de l’acte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »