El grup ‘Die Loreley’, format per Belen Roig i Aida Velert va guanyar el X concurs de música de cambra organitzat per la nostra falla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i la Societat Musical d’Alzira, . El premi del públic el va guanyar el grup ‘Sordidum Quartet’.

En el concurs participaren set agrupacions: Die Loreley (Soprano i Piano), Opus 22 (Violí, Clarinet, Saxofon i Piano), Haizeak (Flauta, Oboé, Clarinet i Fagot), Leitmotiv (Soprano i Piano), Sile Sax Quartet (Quartet de saxofons), Sordidum Quartet (Quartet de saxofones) i el Trio Staccatissimo (Violí, Violoncel i Piano).

A la final arribaren Sordidum Quartet, Die Loreley i Opus 22.

Va ser una edició amb un nivell altíssim en els grups participants.
Volem agrair en primer lloc al jurat del Concurs format per Fermín Clemente, Ricard Capellino i Yenny Guerra.
També volem agrair als set grups participants, ja que ells són els que fan que este Concurs de Música de Cambra tinga sentit.
Va ser nombrós el públic que va assistir a les dues fases del Concurs, entre els quals estaven Albert Furió, regidor d’Hisenda i Joventut; Enrique Montalvá, regidor del Partit Popular i Camilo Mascarell, president de la Societat Musical. També ens va visitar Diego Gómez, alcalde d’Alzira.
I ara, a per l’XI Edició del concurs de Cambra d’Alzira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »