Els artistes fallers i la xaranga, renovats i reducció de quotes per al pròxim exercici

Davant la crisi del COVID-19, el passat Divendres 1 de Maig, tots els presidents de les Falles d’Alzira, la Junta Local Fallera i l’Alcalde d’Alzira es reuniren via on-line per decretar la impossibilitat de celebrar les falles 2019/2020, donant així per tancat el mateix exercici.

Es per això, que la junta directiva de la Falla El Mercat es reunix el dilluns 11 de Maig per a prendre decisions pensant en tots els nostres fallers, la nostra comissió, així com en totes les persones implicades que s’han vist involucrades d’alguna manera en esta crisi.

Per tant volem informar-vos que:

  • El pròxim exercici 2020/2021 gaudirem de la música de la mà de la nostra xaranga MEL DE ROMER.
  • Anunciem la renovació dels nostres artistes fallers Rafael Ibáñez i José Gallego per als pròxims exercicis 2021 i 2022. Com tots sabeu, del monument va nàixer la festa i per això volem donar suport als nostres artistes confiant una vegada més amb ells.
  • Els nostres representats del exercici 2020/2021 seran Fanny Hervás, Javier Biosca, Alicia Gascó i Paco José. Creguem que és el millor per a la falla i per als nostres representants, ja que enguany no han pogut gaudir de la esperada setmana fallera.
  • A causa de la situació econòmica que actualment estem passat davant del COVID-19, anunciem que hi haurà una reducció de quotes per al pròxim exercici.
  • Comptarem amb Bernat Camarasa per a tots els actes fallers del exercici 2020/2021. Volem donar-li l’agraïment per estar al nostre costat sempre donant-nos festa i falla.

Tornarem amb molta més força a les falles 2021 per a fer disfrutar als mercaters i a tot el poble d’Alzira com sempre tractem de fer.

Perquè les falles són 365 dies al any, en un tres i no res estarem gaudint dels nostres carrers plens de pólvora i festa i d’un 19 de Març on la flama de la il·lusió prendrà com au fènix a tant esforç i treball de tots nosaltres, els mercaters i els fallers i falleres d’Alzira.

Tots junts farem que les pròximes falles siguen inoblidables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »